Vietnamese Food: How to make BUN BO HUE – Vietnamese Spicy Beef Noodle Soup

How to cook spicy beef noodle soup
Ingredients: For 6-8 servings (1kg = 2,2 lb)

– 1kg pork trotters (pig’s front feet)
– 1kg beef shank
– 1kg beef/pork bone
– 1kg vermicelli noodle
– 5 stalk lemon grass
– 1tbsp minced lemongrass
– 1tbsp minced garlic
– 1tbsp minced shallot
– 1tbsp chili powder
– fresh greens: herbs (mint, Viet mint rau ram, Thai basil), bean sprout, banana blossom, shredded lectuce/ cabbage, split water spinach etc.
– lime, sugar, salt, fish sauce
– 2 tbsp Vietnamese shrimp sauce (mam ruoc)
-Optional: blood cubes, Vietnamese shrimp patties, Vietnamese ham

Print Friendly, PDF & Email
About admin 1051 Articles
PhongTuc.vn được lập ra với mục đích bảo tồn và lưu giữ truyền thống văn hóa của con người Việt Nam   - Phong tục tập quán Việt Nam ( Cưới hỏi, ma chay, tết …)   - Văn Hóa & Xã Hội ( cải lương, chèo, tuồng …)   - Ẩm Thực   - Phong Thủy   Mọi đóng góp, tài trợ xin vui lòng liên hệ qua email [email protected]   Tham gia Hội những người yêu thích Phong Tục Tập Quán tại link https://www.facebook.com/groups/459436977482660/ Chân thành cám ơn các bạn.

1 Trackback / Pingback

  1. Vietnamese Food: Broken Rice with Grilled Pork Chop and Meatloaf

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*